http://thecutestblogontheblock.com/free/free-backgrounds/item/807/asInline.html

http://thecutestblogontheblock.com/free/free-backgrounds/item/807/asInline.html

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

O JAY-Z ANHSYXEI GIA THN UGEIA THS RIHANNA...

Η Rihanna είναι μια pop star που φημίζεται για την εργασιομανία της, καθώς δεν σταματάει τις live εμφανίσεις της ακόμα κι όταν είναι άρρωστη!
Η εμφάνιση της 23χρονης star στο NBA All Star Game τον περασμένο μήνα, προκάλεσε έντονες συζητήσεις, καθώς ήταν φανερό ότι δυσκολευόταν αρκετά να τραγουδήσει. Στην συνέχεια επιβεβαιώθηκε ότι η γνωστή τραγουδίστρια έπασχε από βρογχίτιδα. Οι δυσκολίες της Rihanna δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον παραγωγό και μέντορα της, Jay-Z που της πρότεινε επιτέλους να κάνει ένα διάλλειμα!
 Ο επαγγελματισμός της Rihanna φάνηκε ακόμα περισσότερο, όταν κατάφερε να τραγούδησε live κατά την διάρκεια των βραβείων Grammy, αν και έδινε μάχη με μια δυνατή βρογχίτιδα και λαρυγγίτιδα.
 Εκπρόσωπος του Jay Z δήλωσε στο MTV UK: Η Rihanna είναι μια πειθαρχημένη καλλιτέχνης, μια αληθινή επαγγελματίας που έχει καταφέρει να μείνει μακριά από το ποτό και τα ναρκωτικά. Αλλά πρέπει επιτέλους να κάνει ένα διάλλειμα. Ο Jay της ζήτησε να πάρει μια εβδομάδα άδεια, για να αναρρώσει επιτέλους και από την βρογχίτιδα.»
Επίσης λέγεται πως ο Jay-Z φοβάται για το αποτέλεσμα μιας νέας συνάντησης του Chris Brown με την Rihanna, μετά από  την τροποποίηση των περιοριστικών μέτρων  που είχαν επιβληθεί στον νεαρό τραγουδιστή και πλέον μπορεί να πλησιάζει την πρώην σύντροφο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου