http://thecutestblogontheblock.com/free/free-backgrounds/item/807/asInline.html

http://thecutestblogontheblock.com/free/free-backgrounds/item/807/asInline.html

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

zwdia kai xarakthristika!!!

KRIOS:Γενικά έχει ένα τρόπο να συμπεριφέρεται αρκετά υπεροπτικά, πιστεύει ότι είναι άριστος σε κάθε θέμα. Μην τον μεταχειριστείς με αλαζονεία, προσπάθησε να είσαι συγκαταβατικός απέναντί του και μην περιορίζεις ποτέ το χώρο δράσης του. Ο Κριός είναι το βρέφος του ζωδιακού κύκλου. Ο εμψυχωτικός, εύθυμος και αθώος χαρακτήρας του, τον κάνουν ευχάριστο σαν φίλο ή σαν παρέα. Ο ρόλος του αρχηγού-όπως το κριάρι στο κοπάδι-είναι στη φύση του. Η έμφυτη ανοιξιάτικη ορμή του είναι ο λόγος που δύσκολα θα συγκρατήσει τα βιαστικά λόγια του και τις γρήγορες πράξεις του, αψηφώντας τον κίνδυνο και τις συνέπειες. Υπερενεργητικός και δραστήριος, δεν θα τον δείτε να κάθετε ούτε στιγμή. Είναι ιδεαλιστής, βάζει μεγάλους στόχους και δεν τον ενδιαφέρει πόσο θα κουραστεί για να τους πετύχει. Ατρόμητος μαχητής της ζωής θα ορμήσει σε δύσκολες μάχες, χωρίς πληρωμή, αρκεί να πάρει το τρόπαιο της νίκης. Προσφέρει την βοήθειά του απλόχερα σε όσους την χρειάζονται, όμως χρειάζεται την ηθική αναγνώριση. Ένα ευχαριστώ του είναι αρκετό για να πάρει την επιβεβαίωση της σωστής έκφρασής του. Η αχαριστία τον πληγώνει και τον εξοργίζει. Αν κατανοήσετε αυτή την φύση του, τότε θα καταλάβετε ότι δεν το κάνει από κακία, αλλά γιατί η αδρεναλίνη του είναι λίγο περισσότερο ανεβασμένη από το φυσιολογικό. Δεν θα αργήσει να σας κάνει πρόταση γάμου, αλλά σαν σύζυγος θα είναι λίγο δικτάτορας για σας και πολύ φιλελεύθερος για τον εαυτό του. Μπορεί να έχει πάνω από ένα γάμο στο ενεργητικό του γιατί παρασύρετε εύκολα από τον αυθορμητισμό του.
TAUROS: φιλότιμο είναι μια έννοια που του ταιριάζει πολύ. Η υπομονή είναι ένα από κυριότερα χαρακτηριστικά του και θα αντέξει πολλά μέχρι να του την εξαντλήσεις .Όταν όμως ανάψει το κόκκινο λαμπάκι της αντοχής του, τότε καλύτερα να εξαφανιστείς, γιατί θα δεις τον ταύρο σε υαλοπωλείο. Αργεί πολύ να πάρει μια απόφαση, γι' αυτό είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο, να του την αλλάξεις. Αν το αγαπημένο σας πρόσωπο είναι Ταύρος, θα πρέπει να του αποδείξετε ότι ανήκετε μόνο σε αυτόν -κτητικός- και να είστε αποκλειστικά μαζί του. Αν εφοδιαστείτε με πολύ υπομονή μέχρι να αποφασίσει να παντρευτεί, τότε θα δείτε πως άξιζε τον κόπο. Θα έχετε ένα από τους πιο πιστούς, σταθερούς και τρυφερούς σπιτόγατους, που θα μοιραστεί μαζί σας, όλες τις ανέσεις που εξασφάλισε για τον εαυτό του.Θυμήσου ότι η θέληση για αγώνα είναι έμφυτη στο ζώδιό του και εν τω μεταξύ πρέπει πάντα να του προβλέπεις βέβαιη επιτυχία με την προϋπόθεση ότι μπορεί να την αποκτήσει με σκληρό αγώνα. Στον έρωτα έχουν πάντα καλή θέση στο ζωδιακό κύκλο, αλλά πέφτουν σε πιο αρνητικές καταστάσεις, κυρίως λόγω αυτής της υπερβολικής σιγουριάς τους. Παροτρύνετέ τους να είναι συνετοί στην επιλογή του συντρόφου τους.
DIDUMOI:Είναι το πρώτο ζώδιο του αέρα, όντας στον οίκο του Ερμή, τα βασικά χαρακτηριστικά αυτών που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι του τύπου που αρμόζει στον Ερμή. Έτσι, οι δίδυμοι, είναι προικισμένοι με πνευματική ευστροφία. Είναι επινοητικότατοι και άνετοι. Τα καταφέρνουν καλά μέσα από δυσκολίες. Συνεπώς είναι δυνατόν να παρατηρήσουμε σε αυτούς την ανειλικρίνεια, την αμφισβήτηση και την πονηριά. Συχνά το πονηρό τρελούτσικο παιδί που βρίσκεται σε αυτά τα θέματα τους προτρέπει να ζουν με υπεκφυγές και μπλεξίματα. Αλλά οι Δίδυμοι είναι ουσιαστικά απλοί και καλοί και δεν ενεργούν με κακία. Άλλο χαρακτηριστικό αυτού του ζωδίου είναι η κινητικότητα που σε συνδυασμό με την ευστροφία, τους προδιαθέτει σε απότομες αλλαγές πορείας.Ο Δίδυμος είναι ο επικοινωνιακός τύπος του ζωδιακού κύκλου. Προικισμένος με έμφυτο το ταλέντο στον γραπτό και προφορικό λόγο, γίνεται ιδανικός στις δημόσιες σχέσεις. Είναι εύστροφος, ευφυής και ετοιμόλογος σε κάθε συζήτηση. Έχει μεγάλη ευκολία στην εκμάθηση ξένων γλωσσών. Προσαρμόζεται με ευκολία σε διαφορετικές συνθήκες και απεχθάνεται την ρουτίνα. Οι ασχολίες του είναι πάντα πολλές και διαφορετικές. Είναι ανήσυχος, νευρικός και συχνά αγχώδης, ενώ αδυνατεί να παραμείνει σε μία θέση για αρκετή ώρα. Η προσοχή του διασπάται συνεχώς από οτιδήποτε δεν έχει ξαναδεί ή ξανακούσει, κάτι που μπορεί να γίνει η αιτία για ελλιπή ολοκληρωμένη γνώση.
KARKINOS:Γενικά ο γεννημένος σε αυτό το ζώδιο θα σου ζητήσει πάντα πράγματα σχετικά με τον έρωτα και τα συναισθήματα. Για αυτούς το ζευγάρωμα και η ένωση είναι το παν στη ζωή. Μην απογοητεύεις ποτέ ένα καρκίνο κάνοντάς του πρόγνωση για μοναξιά,- δεν τη δέχεται- αν και μετά πρέπει να τη ζήσει. Προσπάθησε να είσαι υπεκφυγητικός.Ο Καρκίνος είναι ο οικογενειακός τύπος του ζωδιακού κύκλου. Η ψυχολογία του είναι παρόμοια με του εφήβου. Δυσκολεύεται να πάρει μία θέση και αλλάζει διαθέσεις όπως οι φάσεις της σελήνης. Είναι πολύ ευαίσθητος, παράξενος και ιδιότροπος. Η οικογένεια του, οι ρίζες του και ιδιαίτερα η ζεστή αγκαλιά της μαμάς του, του δίνει την ασφάλεια, που τόσο χρειάζεται. Νιώθει δεμένος με το παρελθόν του και οι αναμνήσεις μπορούν να του γεμίζουν με ευχαρίστηση το παρόν. Ο άγνωστος κόσμος του εξάπτει την περιέργεια, αλλά η ευαίσθητη φύση του δεν είναι σίγουρη, αν μπορεί να αντέξει την σκληρότητα που νιώθει ότι υπάρχει στον έξω κόσμο. Ευαίσθητος στον πόνο των άλλων, συγκινείται εύκολα και αισθάνεται την ανάγκη να βοηθά. Άλλες φορές είναι κλεισμένος στον εαυτό του και αρνείται να ακούσει οτιδήποτε εξωτερικό. Η ανασφάλεια του τον κάνει αγχώδη και ανήσυχο. Είναι μυστικοπαθής και εσωστρεφής με τα προβλήματά του. Γίνεται επιτυχημένος στην εργασία που θα διαλέξει γιατί έχει επιμονή.
LEWN:Άτομα του ήλιου! Οι άνδρες έχουν καλή εμφάνιση, και οι γυναίκες είναι πολύ σκληρές. Δεν τους αρέσει σε καμία περίπτωση να τοποθετούνται σε δεύτερη μοίρα. Είναι οι αληθινοί γενναιόδωροι του ζωδιακού κύκλου, και μάλιστα όλα αυτά που κάνουν, αυτά που χαρίζουν τα κάνουν με τον ειδικό σκοπό να χαρίσουν και όχι να τους ανταποδοθεί. Ο Λέων, δεν σου πετάει κατάμουτρα ποτέ τίποτα, αλλά αξιώνει πάντα τη απόλυτη αυταπάρνηση των άλλων. Στον έρωτα δεν είναι ποτέ μόνοι, πάντα έχουν κάποιον που τους επιθυμεί αλλά που δεν μπορεί ποτέ να τον κατακτήσει οριστικά. Στη συμβουλή σου να είσαι πάντα συγκαταβατικός και σε εκείνον που είναι πράγματι ευθύ άτομο. Ο Λέων είναι ο δημιουργικός και οργανωτικός τύπος του ζωδιακού κύκλου. Η γενναιοψυχία είναι από τα βασικότερα χαρακτηριστικά, του δυναμικού παιδιού του Ήλιου. Ο υπερήφανος βασιλιάς ξέρει πως θα οργανώσει το βασίλειο του, ώστε να δουλεύει αποδοτικά και σταθερά. Ζεστός και δυνατός σαν τον κυρίαρχο πλανήτη του, δίνει απλόχερα τη λάμψη, την ζωντάνια και την αγάπη του. Είναι από τα πιο γενναιόδωρα, ανοιχτόκαρδα και μεγαλόψυχα άτομα. Είναι ευαίσθητος και πρόθυμος να βοηθήσει και να υπερασπιστεί τους αδύνατους. Του αρέσει να εντυπωσιάζει, να διασκεδάζει και να ψυχαγωγεί το περιβάλλον του. Θα ξοδέψει πολλή ενέργεια και χρήματα μέχρι να αποσπάσει τον θαυμασμό και την παραδοχή από τον κόσμο του. Οι κόλακες θα τον βλέπουν σαν εύκολο θύμα τους, προκειμένου για να του πάρουν οτιδήποτε.
PAR8ENOS:Αισθάνονται μοναχικοί, ακατάληπτοι, μερικές φορές επιθυμούν κάποιον κοντά τους. ’λλωστε το ίδιο το όνομα Παρθένος, σύμφωνα με την ετυμολογία του, Virgo είναι ακριβώς εκείνος ή εκείνη που δύσκολα μπορούν να ανοιχτεί. Ζουν μια ζωή έντονη, και συχνά θυσιάζονται για τους άλλους, ειδικά για εκείνους που αγαπούν, είναι αληθινοί ευεργέτες, πολύ σωστοί και μεταρρυθμιστές σε όλα τα πράγματα. Ο Παρθένος είναι ο ώριμος τύπος του ζωδιακού κύκλου ανάμεσα στα πρώτα έξι(6) ζώδια. Το βασικότερο χαρακτηριστικό του είναι η αναλυτικότητα και η τελειομανία του. Η κριτική του φύση είναι λόγος που δεν αφήνει να περάσει απαρατήρητη η παραμικρή λεπτομέρεια γύρω του. Εξετάζει με τρομερή σχολαστικότητα το όποιο θέμα, κάτι που πολλές φορές γίνεται η αιτία να χάνει την γενική εικόνα . Η τάξη, η ακρίβεια και η μεθοδικότητα είναι οι αρετές που θα τον κάνουν να έχει πάντα συνέπεια στα ραντεβού του, πεντακάθαρα ρούχα, τακτοποιημένα συρτάρια και αστραφτερό σπίτι. Είναι παράδειγμα εργατικότητας, με μεγάλη αντοχή και μπορεί να βγάλει σε πέρας την πιο σκληρή δουλειά, αρκεί να έχει τον χρόνο και τα εργαλεία που θα χρειαστούν.
ZUGOS:Είναι το δεύτερο ζώδιο του αέρα. Οι ανήκοντες σε αυτό το ζώδιο έχουν ένα μάλλον ζωηρό και γαλήνιο χαρακτήρα και αγαπούν την ειρήνη. Σε αυτούς είναι έμφυτη η έννοια της ισότητας, της δικαιοσύνης, της ισορροπίας, της συντηρητικότητας, του ακριβούς υπολογισμού και της αρμονίας. Από συναισθηματικής άποψης, οι γεννημένοι σε αυτό το ζώδιο είναι εξαρτώμενοι από την εμφάνιση και από μια κάποια αισθητική συμπεριφορά.Ο Ζυγός είναι ο συνεργατικός τύπος του ζωδιακού κύκλου. Ισορροπεί και ολοκληρώνεται μόνο μέσω των άλλων, ενώ του είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσει επαγγελματικά ή ερωτικά μόνος του. Αποτελεί το καλό παράδειγμα στις σχέσεις και είναι ο τύπος που βάζει πρώτο τον απέναντι και ύστερα τον εαυτό του. Η έμφυτη ευγένεια του, το πλατύ χαμόγελο του και η προσφορά του στους συνανθρώπους, δεν αφήνουν ασυγκίνητο όποιον τον πλησιάσει. Η ομορφιά και η αρμονία είναι οι έννοιες που βρίσκουν σύμμαχους τα παιδιά της Αφροδίτης. Λατρεύει την πολυτέλεια, τα ωραία πράγματα, τα ακριβά ρούχα, κοσμήματα και τα λουλούδια. Ότι κακόγουστο ή άσχημο επηρεάζει άμεσα την διάθεση του, κάνοντας τον νευρικό, αντιδραστικό ή αγχώδη. Ο Ζυγός προσπαθεί να φέρει την αρμονία και την ισορροπία στο περιβάλλον του με κάθε τρόπο, η διπλωματία είναι το φυσικό προσόν του. Η χειρότερη στιγμή του είναι όταν κληθεί να πάρει μια απόφαση, ταλαντεύεται σαν την ζυγαριά που δεν μπορεί να κλείνει πουθενά.
SKORPIOS:Είναι το δεύτερο ζώδιο του νερού. Αντιπροσωπεύει το τέλος των πραγμάτων και για αυτό το λόγο έχει σχέση με το θάνατο, την καταστροφή, τη μεταμόρφωση, τη σήψη, την αναγέννηση. Συνδέεται με τον έρωτα, με την ερωτική πράξη, με το απόκρυφο και με τα μυστηριώδη μυστικά. Οι ανήκοντες σε αυτό το ζώδιο είναι γενικά έντιμοι αλλά πολύ εκδικητικοί. Κλίνουν προς τον μυστικισμό και αγαπούν ότι αφορά την κατασκοπεία. Ο Σκορπιός είναι ο ισχυρός και σκληρός τύπος του ζωδιακού κύκλου. Τα παιδιά του Πλούτωνα ξεχωρίζουν από τα έντονα χαρακτηριστικά του προσώπου τους η του σώματος τους. Παρουσιάζουν ήρεμη και ήσυχη εμφάνιση, μα από μέσα τους κρύβεται ο πιο έντονος και παθιασμένος τύπος που έχετε συναντήσει ποτέ. .Έχουν την αποφασιστικότητα και την αντοχή του ισχυρού πολεμιστή. Όταν αποφασίσουν να κάνουν κάτι, θα το κάνουν χωρίς να μπορεί κανείς να τους αλλάξει γνώμη. Η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη όταν αποφασίσουν να κατακτήσουν το στόχο τους. Αν χρειαστεί να τους δείτε-ως αντίπαλος- τότε θα ήταν καλύτερα να λείπετε. Η δύναμη που έχουν οι Σκορπιοί είναι πολλή μεγάλη και αυτό το ξέρουν. Ο μαγνητισμός τους σχεδόν υπνωτίζει και όταν θέλουν να πείσουν τον χρησιμοποιούν στο έπακρο. Έχουν την ικανότητα να διεισδύουν και να διαισθάνονται καταστάσεις και πρόσωπα πολύ εύκολα. Η αυτοκυριαρχία και η αυτοσυγκράτηση τους είναι αρετές τους που πολλοί θα ζήλευαν. Είναι εσωστρεφείς, κλειστοί και μυστικοπαθείς χαρακτήρες. Αν ζητήσεις τη γνώμη τους για κάτι, τότε περίμενε την πιο ευθεία απάντηση χωρίς κολακείες και υπαινιγμούς .Η δυνατή μνήμη τους δεν ξεχνά ποτέ το καλό ή το κακό που τους κάνανε. Έλκονται από τα μυστήρια της ζωής, το σεξ, τους κινδύνους.
TO3OTHS:Χυδαίος, βαρύς, παραπονιάρης, θέλει πάντα να τα έχει όλα δικά του και γρήγορα. Γίνεται αντιπαθητικός, όταν τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλει αυτός. Σε αυτή την περίπτωση προσπάθησε να γίνεις όσο το δυνατόν περισσότερο πραγματιστής, να είσαι πάντα σωστός, να είσαι πάντα στο επίπεδο του κανονικού όταν του μιλάς για τα δικά του πράγματα και η συμβουλή σου να μη μετατοπίζει τη σταθερότητα των σκοπών και των ιδεών που έχει προκαθοριστεί από το θέμα.Ο Τοξότης είναι ο φιλόσοφος του ζωδιακού κύκλου. Τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι η φιλοσοφική του άποψη για την ζωή, η ζωντάνια και η ειλικρίνεια του. Είναι πρόσχαρος, εύθυμος και πολύ φιλικός. Η εντιμότητα, η ειλικρίνεια και η ευθύτητα ιδιαίτερα στα λόγια του, πιθανόν να σας φέρουν πολλές φορές σε τρομερή αμηχανία. Όταν καταλάβει κάποια γκάφα που έκανε, θα στεναχωρηθεί και θα προσπαθήσει να τη μπαλώσει και εκεί θα τα κάνει χειρότερα. Στο παιδί του Δία του αρέσουν τα πειράγματα και θεωρείται ο σάτυρος του ζωδιακού κύκλου. Αν όμως φανεί κάποιος που θα παρεξηγήσει τις καλές του προθέσεις, δεν θα διστάσει να επιτεθεί κατά μέτωπο, άμεσα, με λόγια σκληρά ή πράξεις. Οι προθέσεις του δεν είναι σχεδόν ποτέ κακές. Εξωστρεφής χαρακτήρας με χιούμορ, του αρέσει να διασκεδάζει τους γύρω του, αν και πολλές φορές γίνεται υπερβολικός.
AIGOKERWS:Δεν είναι ποτέ ευχαριστημένοι με τίποτα. Είναι επίμονοι και πεισματάρηδες όταν θέλουν να επιτύχουν το σκοπό τους. Είναι έτοιμοι για όλα, όταν χρειαστεί να πετύχουν αυτό για το οποίο έχουν προκαθοριστεί. Αγαπούν πολύ τα παιδιά τους και την οικογένειά τους. Στον έρωτα γενικά είναι πεισματάρηδες και ψυχροί με το σύντροφο, σε σημείο που τον κουράζουν εύκολα. Πολύ συχνά οι ανήκοντες σε αυτό το ζώδιο αισθάνονται προδομένοι και μόνοι. Ο Αιγόκερως είναι ο ορθολογιστής του ζωδιακού κύκλου. Γνωρίζει τι θα πει " παν μέτρο άριστον " και θα το τηρήσει. Είναι ο τύπος που πολύ δύσκολα θα τον παρασύρουν τα πάθη της ζωής. Ο σοβαρός και ώριμος χαρακτήρας του καταλαβαίνει, ότι οι επιδείξεις ισχύος και προβολής δεν ανήκουν στην ανθρώπινη φύση. Η εμπειρία του είναι μεγάλη όπως των γερόντων. Αν και ξέρει πως θα χρησιμοποιήσει τα πάντα γύρω του, για να πετύχει τους στόχους του, νιώθει μέσα του την ματαιότητα της ύλης και μελαγχολεί. Οι τέχνες,(μουσική, ζωγραφική, ποίηση),η θρησκεία, θα γίνουν ο δρόμος για τις υπαρξιακές του αναζητήσεις. Η οικογένεια και οι παραδόσεις είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες στην ζωή του. Οι αρχές και οι νόμοι για τον Αιγόκερω δημιουργήθηκαν για την τάξη, την ισορροπία και για την υπεράσπιση των αδυνάτων και είναι κάτι που ξέρει να σέβεται από πολύ μικρός. Κάτω από τον σοβαρό του ύφος κρύβει μια αρκετά ευαίσθητη ψυχή, που θα συγκινηθεί στο άκουσμα μιας θλιβερής ιστορίας και θα βοηθήσει όσο μπορεί. Η πειθαρχία, η τάξη και η οικονομία είναι έμφυτα στοιχεία στον Κρόνιο χαρακτήρα του.
YDROXOOS:Ελεύθεροι, ανεξάρτητοι, αλλά όχι οραματιστές. Παρ' όλα αυτά έχουν την τάση να κάνουν τους άλλους να ονειρεύονται. Ζούνε σε ένα κόσμο δικό τους, φτιαγμένο περισσότερο από ουτοπίες παρά από πραγματικότητες. Μη δίνεις ποτέ πολλή σημασία σ' αυτά που σου λένε. Δεν είναι όλα αλήθεια. Πολλά πράγματα αποσιωπούνται ή και διαστρεβλώνονται. Πολύ συχνά μέσα στις ιστορίες τους θα παρατηρήσεις συζητήσεις που δεν έχουν ούτε αρχή, ούτε τέλος, ακριβώς επειδή προέρχονται από ένα εκκεντρικό πρωτότυπο χαρακτήρα.Ο Υδροχόος είναι ο ιδεαλιστής και κοινωνικός τύπος του ζωδιακού κύκλου. Η πνευματικότητά του ξεπερνά την υλιστική άποψη για την ζωή. Οραματίζεται πάντα ένα καλύτερο αύριο και δεν διστάζει να πάει κόντρα στις αρχές και τους υπάρχοντες νόμους, εν ονόματι ενός μεγάλου οράματος .Είναι λάτρης της ανεξαρτησίας ,επαναστάτης και ικανός μεταρρυθμιστής. Το ανήσυχο και εφευρετικό πνεύμα του αναζητά συνεχώς καινούργιες ιδέες και ερεθίσματα, ενώ ο νους του ταξιδεύει συχνά και με ευκολία στο μέλλον. Η κοινωνία και οι φίλοι βρίσκονται γι' αυτόν στην πρώτη γραμμή των ενδιαφερόντων του. Οι ανθρωπιστικές του ιδιότητες τον δραστηριοποιούν συχνά σε εκδηλώσεις αγάπης και προσφοράς σε οικουμενικά θέματα ή προβλήματα του πλανήτη μας. Συμμετέχει και ενδιαφέρεται πραγματικά για τους ανθρώπους και κάνει ότι μπορεί για να επέμβει και αν γίνετε να αλλάξει άνισες καταστάσεις . Θα τον δείτε να παλεύει για τα κοινά μέσα από ομάδες, συλλόγους ή φιλανθρωπικά ιδρύματα μέσα σε αντίξοες και σκληρές συνθήκες, παραμελώντας συχνά τις ερωτικές του σχέσεις ή την οικογένεια του. Η συχνή ενασχόλησή του με τα κοινά θα κάνει τους οικείους του να τον κατηγορήσουν, για αμέλεια, αδιαφορία ή ψυχρότητα.
IX8EIS:Πολύ γλυκείς και ευαίσθητοι, προικισμένοι με μία ξεχωριστή διαίσθηση, είναι πάντα ικανοί να κατανοούν πάρα πολύ καλά τα άτομα που τους περιβάλλουν, αλλά πολύ συχνά πέφτουν σε αλαζονεία. Γι� αυτό, εσύ πρέπει να τους προτρέψεις να γίνουν πιο λογικοί και να προσγειωθούν, εξηγώντας τους ότι όταν κάνουν λάθη μερικές φορές, δεν το κάνουν από κακία αλλά από επιπολαιότητα.Ο Ιχθύς είναι ο δεκτικός τύπος στο ζωδιακό κύκλο. Είναι ο άνθρωπος που θα δείξει πλήρη κατανόηση στα ανθρώπινα λάθη ή αδυναμίες και θα συμπαρασταθεί ζεστά και συμπαθητικά σχεδόν πάντοτε. Είναι ευαίσθητος στον πόνο των συνανθρώπων του και ιδιαίτερα των ηλικιωμένων. Η συμπόνια θα τον φέρει πολλές φορές, αντιμέτωπο με περιθωριακά άτομα, όπου μπορεί να εμπλακεί και ο ίδιος σε περίεργες δραστηριότητες. Ο Ιχθύς συχνά ταλαντεύεται μεταξύ αμαρτίας και αγιοσύνης. Η διαίσθηση και η διόραση είναι αρετές που έχει ή μπορεί να καλλιεργήσει. Αντιλαμβάνεται και καταλαβαίνει χωρίς πολλές λογικές εξηγήσεις το περιβάλλον του.
LOIPON AUTA HTAN TA 12 ZWDIA APO KAPOIA...MAIRH!!!!XAXAXAXAAA.....

1 σχόλιο:

  1. xaxaxa eilikrina exeis dikio!!!!!."Όταν καταλάβει κάποια γκάφα που έκανε, θα στεναχωρηθεί και θα προσπαθήσει να τη μπαλώσει και εκεί θα τα κάνει χειρότερα."

    ΑπάντησηΔιαγραφή