http://thecutestblogontheblock.com/free/free-backgrounds/item/807/asInline.html

http://thecutestblogontheblock.com/free/free-backgrounds/item/807/asInline.html

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

IGLESIAS FOR THE WIN...ENJOY...!!!!!

Ένας από τους πιο γοητευτικούς τραγουδιστές της γενιάς του, ο Enrique Iglesias, θα εμφανιστεί στην σκηνή των βραβείων 2011 Billboard Latin Music Awards, μαζί με τους Luis Fonsi, Christian Castro, Jencarlos Canela και Gloria Trevi. Η τελετή απονομής των βραβείων της Latin μουσικής θα πραγματοποιηθεί στις 28 Απριλίου στο BankUnited Center, του Μαϊάμι, και επί σκηνής, στην τελετή απονομής των βραβείων, για να ερμηνεύσουν επιτυχίες τους θα βρεθούν και οι: Mana, Pitbull, Camila, Don Omar, Banda El Recodo.
Ο Enrique Iglesias είναι ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες υποψηφιότητες στα φετινά Billboard Latin Music Awards, αφού διεκδικεί βραβεία σε 14 κατηγορίες. Μεταξύ άλλων είναι υποψήφιος στις κατηγορίες latin καλλιτέχνη της χρονιάς, latin κορυφαίου albums καλλιτέχνη της χρονιάς, pop airplay καλλιτέχνη της χρονιάς, pop album καλλιτέχνη της χρονιάς. Το album του “Euphoria” είναι υποψήφιο στις κατηγορίες album της χρονιάς, pop album της χρονιάς, digital album, ενώ το hit του “Cuando Me Enamoro”, στο οποίο συμμετέχει ο Juan Luis Guerra, διεκδικεί το βραβείο hot latin τραγουδιού της χρονιάς, latin pop airplay τραγουδιού και tropical airplay τραγουδιού της χρονιάς. Και σαν να μην έφτανε αυτό, το “Cuando Me Enamoro” όπως και το “I Like It”, είναι υποψήφια στις κατηγορίες hot latin τραγουδιού της χρονιάς και vocal event.

Να σημειώσουμε βέβαια πως 13 υποψηφιότητες έχει η Shakira, ενώ ο Pitbull, ο Daddy Yankee και οι Aventura διεκδικούν επτά βραβεία. Τέλος, ο Marc Anthony είναι υποψήφιος σε έξι κατηγορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου