http://thecutestblogontheblock.com/free/free-backgrounds/item/807/asInline.html

http://thecutestblogontheblock.com/free/free-backgrounds/item/807/asInline.html

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

XRUSA BATOMO0RA!!!

loipon...ta xrusa batomo0ra einai kati brabeia...alla einai upotimhtika-dld phagainon sto0s xeirotero0s h8opoio0s ana xronia...as do0me poi0i phran ta xrusa batomo0ra gia fetos...

o «Τελευταίος μαχητής του ανέμου» πήρε για φέτος το… βραβείο της χειρότερης ταινίας της χρονιάς, κατά την 31η απονομή των «Χρυσών Βατόμουρων» ενώ την «τιμητική» της είχε και η ταινία «Sex and the city 2» με τις τέσσερις πρωταγωνίστριές της να ανακηρύσσονται χειρότερες ηθοποιοί για το 2010. Ο «Τελευταίος μαχητής του ανέμου», ή αλλιώς στα αγγλικά «The Last Airbender» ήταν υποψήφιο σε εννέα κατηγορίες, κατάφερε τελικά να επικρατήσει του «Twilight Saga: Η έκλειψη» και να αποσπάσει το πλαστικό αγαλματίδιο της χειρότερης ταινίας, του χειρότερου σεναρίου, της χειρότερης σκηνοθεσίας και του χειρότερου δεύτερου ανδρικού ρόλου και της χειρότερης τρισδιάστατης ταινίας.

Τα «Χρυσά Βατόμουρα» τίμησαν με τον τρόπο τους όμως και την απόλυτη γυναικεία ταινία, το «Sex and the city 2» που κέρδισε το βραβείο του χειρότερου σίκουελ ενώ οι τέσσερις πρωταγωνίστριες πήραν ομαδικά το βραβείο του χειρότερου καστ και ξεχωριστά η καθεμία το βραβείο της χειρότερης ερμηνείας πρώτου γυναικείου ρόλου.

Ο Ashton Kutcher τιμήθηκε ως χειρότερος άνδρας ηθοποιός για τις ταινίες «Killers» και «Valentine's day» ενώ η Jessica Alba απέσπασε το αγαλματίδιο του β΄ γυναικείου ρόλου και για τις τέσσερις ταινίες στις οποίες συμμετείχε τη χρονιά που μας πέρασε: «Ο δολοφόνος μέσα μου», «Γονείς της συμφοράς», «Machete» και «Valentine's day».
Να υπενθυμίσουμε πως το αγαλματίδιο που απονέμεται αποτελείται από ένα βατόμουρο σε μέγεθος μπάλας του γκολφ, βαμμένο χρυσό, που στηρίζεται πάνω σε μια παλιά μπομπίνα φιλμ και κοστίζει μόλις 5 δολάρια!
PHOTO IML
e loipon egw sugxhsthka!!!
dn to pisteuw oti h ekleipsh phre xruso batomo0ro!!!gia auto ki egw loipon proeidopoiw thn epitroph oti etsi kai petaxtw kamia fora mexri to Hollywood 8a to0s skotwsw!!!eleosssss!!!ako0 na dwso0n sto ko0kli ton Robert brabeio xeirotero0 andriko0 rolou...e loipon egw proeidopoihsa...na kanoniso0n th poreia to0s...ouf!!!tsantisthka kai fetos...antio gia twra-8a ta po0me!!!

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

TOP 16 power foods...

Το φαγητό δίνει στο σώμα σας ενέργεια, όπως το πετρέλαιο δίνει στο αυτοκίνητο το καύσιμο που χρειάζεται για να κινηθεί. Και τι συμβαίνει όταν βάζεις το λάθος είδος πετρελαίου στο αυτοκίνητο; Σταματάει να κινείται και είστε αναγκασμένοι να ξοδέψετε πολύ χρόνο και χρήματα για να το κάνετε να κινηθεί ξανά σωστά.

Το σώμα σας πρέπει να είναι ικανό να χρησιμοποιήσει το φαγητό που βάζετε μέσα του, αλλιώς θα αισθάνεστε κουρασμένος και εκτός φόρμας. Φροντίστε να τροφοδοτείται το σώμα μας με τροφές που παρέχουν υψηλής απόδοσης ενέργεια.

FISTIKIA
Θέλετε ένα νόστιμο σνακ που θα δώσει τούρμπο ώθηση στις ασκήσεις σας; Τότε μην ψάχνετε κάτι πέρα από τα φιστίκια ή ακόμα και το φυστικοβούτυρο. Υψηλό σε ακόρεστα λιπαρά (από το καλό είδος...), τα φυστίκια περιέχουν επίσης βιταμίνες Β, που βοηθούν στην μετατροπή του φαγητού σε ενέργεια. Τα φυστίκια είναι επίσης πλούσια στα δυσεύρετα μεταλλικά στοιχεία, όπως είναι ο ψευδάργυρος, ο χαλκός, το σελήνιο και το μαγνήσιο, όπως επίσης και αντιοξειδωτικά που κάνουν καλό στην καρδιά.

AGINARESNTOMATES
Εκτός από το να έχουν τέλεια γεύση και είναι απολαυστικό να τις τρως, οι αγκινάρες είναι μία εξαιρετική πηγή για γρήγορη ενέργειας. Δεν περιέχουν λιπαρά και θερμίδες, όμως είναι εντυπωσιακά χορταστικές, που σημαίνει πως είναι σημαντικές στο να βοηθούν να χάσετε κιλά ενώ διατηρείτε τα επίπεδα ενέργειας στην κορυφή.


Υπάρχει κάτι που δεν κάνουν οι ντομάτες; Εκτός από το να μας προστατεύουν από τον καρκίνο (είναι γεμάτες από lycopene), οι ντομάτες περιέχουν υψηλά επίπεδα κολλαγόνου, που δυναμώνουν τους τένοντες του σώματος, τους συνδέσμους και τον ιστό των οστών μετά από ένα σκληρό session άρσης βαρών.

SPANAKI
Το σπανάκι είναι τόσο γεμάτο από θρεπτικές ουσίες που δίνουν ώθηση στην υγεία, που οι ειδικοί λένε πως προστατεύει ολόκληρο το καρδιοαγγειακό σύστημα. Το σπανάκι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, κάλσιο, και όπως ο Ποπάϊ θα παρατηρούσε... έχει πολύ σίδηρο.

ACAI BERRIES
Τα acai berries έχουν προκαλέσει αίσθηση ανάμεσα στους διαιτολόγους αυτές τις μέρες. Γιατί; Επειδή το γερό τους μείγμα από πρωτείνες, βιταμίνη Β και αντιοξειδωτικά θα βελτιώσουν την αντοχή σας όταν γυμνάζεστε, θα σας βοηθήσει να κοιμάστε καλύτερα, θα προστατεύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα και, πάνω απ' όλα θα δώσει στη σεξουαλική σας όρεξη νέα ώθηση.

KOTIPO0LO
Εάν θέλετε να φτιάξετε μύες, τότε μία υψηλή σε πρωτείνες δίαιτα είναι ιδανική. Το κοτόπουλο είναι μία από τις καλύτερες πηγές της διατροφής - μόλις 100 γραμμάρια μπορούν να σας δώσουν σχεδόν 70% από την ποσότητα που χρειάζεστε σε καθημερινή βάση.

ZYMARIKA
Η μεγάλη απήχηση των χαμηλών σε υδατάνθρακες δίαιτες έχουν προκαλέσει πλήγματα στη φήμη των ζυμαρικών, ωστόσο εάν προπονήστε για ένα αθλητικό γεγονός όπως είναι ο μαραθώνιος, ή εάν απλά γυμνάζεστε πολύ, τότε τα ζυμαρικά είναι μία αξεπέραστη πηγή «καυσίμων» για το σώμα σας.

BERIKOKA

Θέλετε να δείχνετε τόσο γυμνασμένοι όπως αυτός ο τύπος; Τότε είναι καιρός να κόψτε τα ανθυγιεινά σνακ και να τα αντικασταστήσετε με αποξηραμένα φρούτα, που είναι χαμηλά σε λιπαρά αλλά "τίγκα" από ενέργεια. Τα βερίκοκα είναι ιδιαίτερα γεμάτα απ' αυτή...

SKO0MPRI
Είναι το αγαπημένο μας σούπερ φαγητό αυτή την περίοδο και δεν υπάρχει τίποτα το κακό να πεις για ένα λιπαρό ψάρι όπως το σκουμπρί. Είναι φτηνό, υπέροχο και γεμάτο με... καλά πράγματα. Τα ω-3 λιπαρά οξέα θα προστατέψουν την καρδιά και θα σας κάνουν να αισθάνεστε τόσο δυναμικά ώστε να τρέξετε 10 χιλιόμετρα σε 35 λεπτά. Πιθανόν...

MPANANA
Η μπανάνα είναι σχεδόν το τέλειο σνακ. Έχει ποτάσιο, πολυβιταμίνες και άφθονες ίνες, γι' αυτό τιμήστε την δεόντως πριν από ένα session γυμναστικής ή απλά για να μη μπείτε στον πειρασμό να κάνετε επιδρομή στο μηχάνημα αυτόματης πώλησης...

FRESKOS XUMOS PORTOKALI

Η βιταμίνη C είναι μία από τις πιο βασικές τροφές, αλλά το σώμα είναι ανίκανο να την παράγει μόνο του, γι' αυτό πρέπει να την λαμβάνουμε μέσω του φαγητού. Ο φρεσκοστυμμένος χυμός πορτοκαλιού είναι μία από τις καλύτερες πηγές βιταμίνης C, που απαιτείται για να προστατέψουμε τους τένοντες, τα δόντια, τα ούλα, τα κόκκαλα και τα αγγεία του αίματος.

PA3IMADIA BRWMHS
Τα παξιμάδια είναι τροφή γεμάτη από σύνθετους υδατάνθρακες και ευδιάλυτες ίνες, που σημαίνει πως απελευθερώνουν την ενέργεια αργά. Εάν θέλετε να μετατρέψετε τον εαυτό σας σ' έναν εκρηκτικό αθλητή, τότε ο χυλός βρώμης είναι το τέλειο πρωινό για εσάς.

GIAO0RTI
Το φυσικό γιαούρτι είναι γεμάτο από εκείνες τις βιταμίνες Β που βοηθούν το σώμα μας να μετατρέπει το φαγητό σε ενέργεια. Επίσης είναι γεμάτο από «φιλικά» βακτήρια που διατηρούν το ανοσοποιητικό σύστημα σε καλή κατάσταση. Θα σας βοηθήσει επίσης να λαμβάνεται την καθημερινά απαιτούμενη ποσότητα κάλσιου.

SOLWMOS

Η έρευνα έχει δείξει πως υπάρχουν μικρότερες πιθανότητες να πεθάνετε από καρδιακή προσβολή εάν τρώτε μία μερίδα σολωμού την εβδομάδα. Χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο;

NEROKARDAMO

Το νεροκάρδαμο περιέχει μαγνήσιο, που διατηρεί σε ισορροπία τα επίπεδα ζαχάρου. Το νεροκάρδαμο θεωρείται επίσης να είναι ιδιαίτερα αποδοτικό στο να βοηθάει να παραμένουμε κομψοί.

SITHRA OLIKHS ALESEWS

Τα σιτηρά ολικής αλέσεως προσφέρουν ένα τέλεια ισορροπημένο πακέτο ενέργειας, προσφέροντας υγιεινά προνόμια που είναι αδύνατο να επαναδημιουργηθούν ξεχωριστά. Βιταμίνες Β, μαγνήσιο, ψευδάργυρος, σελήνιο και ίνες είναι ορισμένες από τις θρεπτικές ουσίες των σιτηρών ολικής αλέσεως που θα σας κάνουν να αισθάνεστε λες και θα μπορούσατε να γυμναστείτε σαν το λαγουδάκι της Duracell.

auta gia twra...adios!!!

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

tsiknopempth...

E LOIPON PIO BARETH TSIKNOPEMPTH DN EXW 3ANAPERASEI...
kai fusika 8a anarwtieste gt...8a sas pw...e loipon 8a sas pw kati kai 8elw na me 8umaste...otan pate gumnasio tis tsiknopemptes kai ta parti 3exaste ta!!!eleos...sto sxoleio m mas afhsan 4 wres sto proaulio xwris na kano0me tipota kai meta mas edwsan apo ena souvlaki kai mas ediw3an...alla pali kl eixame ekei mia mpala volley kai kapws perase h wra...EINAI ELEOINOI...omws meta epeidh dn eixa ti allo na kanw phga sto 4o dhmotiko kai eida olws m sxedon tis palies daskales alla kai palies files....ustera phga kai eida thn palia m daskala....se ena allo sxoleio...tespa omws ta perasa kl!!!adios!!!

PARAMORE!!!

Mporei kai na mn to0s 3erete...alla egw to0s latreuw!!!telos pantwn-o logos po0 grafw auto to ar8ro einai gt apo to sugrothma auto efugan 2 apo ta melh to0 sumfwna me prosfates dhmosieuseis twn blogs+twn magazines...to gro0p auto eixe 5 melh:thn Hayley Williams(tragoudistria+fwnara!!!)+Jeremy Davis(tromeros bassistas)+Taylor York(talanto0xos ki8aristas)+Joss Farro&Zac Farro(drumers)Ta duo auta aderfia efugan...Gia poio logo kaneis dn 3erei...alla dn htan telika oi monoi po0 egateleipsan to gro0p...oi treis kollhtoi:Jason Bunym+John Hembree+Hunter Lamp ekanan to idio...alla eutyxws to gro0p dn dialu8hke OUF!!!megaaaaaaalh anako0fish...TWRA APOLAUSTE TO0S SE MERIKA APO TA PIO ***** TRAGO0DIA TO0S...


TWRA OPOIOS ENDIAFERETAI PARAPANW...AS PAEI STO YOUTUBE NA DEI...
ADIOS&HASTA LUEGO!!!

PATRINO KARNABALI!!!

PATRINO KARNABALI....enta3ei-patrino karnabali shmainei trela,diaskedash,xara,zwh k.t.l.p....sthn patra ka8e xrono ginontai ta pio trela party me prwtagwnistes:paidia, alla kai enhlikes.Fetos ta pio dhmofilh group einai:TO ASPRO-MAURO+MASTER CENT & FIFTY CHEF+MASTER CHEX...twra mporei na einai ki alla...mono po0 egw auta exw ako0sei!!!xaxaxaaaaa...

o ymnos to0 karnabalio0...

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

20 IDEES GIA 3EXWRISTO STUL...

APO EMENA-MERIKES IDEES GIA MONADIKO STUL!!!!
1. Μπλε, πράσινο, μπεζ, ρόζ; Πολλες φορές δυσκολεύεστε να να καταλάβετε ποιο χρώμα ταιριάζει με την επιδερμίδα, τα μάτια και τα μαλλιά σας. Μια δοκιμή με το χρυσό και το ασημί θα σας λύσει για πάντα την απορία. Στη χρωματική παλέτα ό,τι ισχύει για το μακιγιάζ ισχύει κατά 90% και για τα ρούχα ή τα αξεσουάρ, λένε οι ειδικοί. Αν το χρυσό σάς φωτίζει πιο περισσότερο, προτιμήστε τους γήινους τόνους και όπως το σοκολατί και το μπεζ και αποφύγετε το μπλε, το γκρι ή το μωβ. Αν πάλι σας κολακεύει το ασημί, δεν έχετε παρά να «παίξετε» με με τις ψυχρές αποχρώσεις.
2. Δεν είναι ανάγκη να ακολουθείτε τις τάσεις κατά γράμμα, για να μη σας χαρακτηρίσουν «ντεμοντέ». Άλλωστε, όπως λένε οι στυλίστες, ο ίδιος ο όρος είναι ξεπερασμένος. Η σύγχρονη γυναίκα δεν ακολουθεί πιστά τη μόδα, αλλά χρησιμοποιεί εκείνα τα στοιχεία που ταιριάζουν στο σώμα της και εναρμονίζονται με τον τύπο της. Γιατί πχ να επιμένετε στο total black, εάν σας κολακεύουν περισσότερο οι γήινες αποχρώσεις, γιατί να ισιώνετε τις ανέμελες μπούκλες σας, αν αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά σας περισσότερο από το ολόισιο στυλιζαρισμένο look που βλέπετε στα περιοδικά μόδας, ή γιατί να φορέσετε ένα skinny jean όταν οι παραπανίσιοι πόντοι στην περιφέρεια καλύπτονται καλύτερα με ένα πιο χαλαρό ρούχο;
3. Εμπλουτίστε τη γκαρνταρόμπα σας με κλασικά κομμάτια – «πασπαρτού». Ένα jean παντελόνι της αρεσκείας σας, ένα λευκό πουκάμισο, ένα μαύρο φόρεμα , ή ένα λεπτό ναυτικό πουλόβερ για το καλοκαίρι είναι ρούχα «must» που ταιριάζουν σε πολλές περιστάσεις. Οι στυλίστες συστήνουν να προτιμάτε ρούχα που μπορούν να συνδυαστούν εύκολα μεταξύ τους και γενικά που δείχνουν κομψά, ακόμα κι αν δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Να θυμάστε ότι τα εκκεντρικά κομμάτια για να φορεθούν σωστά χρειάζονται περισσότερη εμπειρία από όση διαθέτει ο μέσος όρος των γυναικών, συνδυάζονται δύσκολα με τα υπόλοιπα κομμάτια που στοιχειοθετούν ένα σύνολο (άλλα ρούχα, κοσμήματα, χτενίσματα) και πρωταγωνιστούν σε πολλά στυλιστικά ατοπήματα.

4. Μια ελαφριά καπαρτίνα πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε στη ντουλάπα σας. Προτιμήστε κλασικά χρώματα που «δένουν» με όλα, όπως το μαύρο και το μπεζ και -γιατί όχι- το λευκό. Με φούστα ή με παντελόνι, με έντονα μοτίβα ή με ουδέτερες αποχρώσεις, με ethnic πουκαμίσες ή με αυστηρά ζιβάγκο, η κλασική καπαρτίνα μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα και να σας βγάλει από διλήμματα του τύπου «σακάκι ή μπουφάν, ζακέτα ή μπολερό...»

5. Σπάστε τη μονοτονία με καπέλα και φουλάρια. Τα πιο απλά και «βαρετά» πουλόβερ, αν συνδυαστούν με εσάρπες, πασμίνες, μαντίλια, ή -για τις πιο τολμηρές- ένα διακριτικό καπέλο ή ένα χρωματιστό μπερέ, αμέσως μετατρέπονται σε ιδανικές ουδέτερες «βάσεις» για να παίξετε με χαριτωμένα αξεσουάρ και μπορούν να φορεθούν από το γραφείο μέχρι τον απογευματινό καφέ με φίλους.

6. Το απλό μανικιούρ, με ένα απλό γυαλιστικό νυχιών, ταιριάζει σε κάθε εμφάνιση και σας επιτρέπει να το επιμεληθείτε οι ίδιες. Ξεκλέψτε λίγα λεπτά για να περιποιηθείτε τα νύχια σας στο σπίτι. Βάλτε τα σε ένα μπολ με χλιαρό γάλα αντί για νερό. Η πρωτεΐνη που περιέχει το λίπος του γάλακτος είναι εξαιρετικά θρεπτική για τα νύχια. Για γερά και υγιή νύχια, αναμείξτε ½ ποτήρι μηλόξυδο με ½ ποτήρι ελαιόλαδο και βουτήξτε τις άκρες των δακτύλων σας για 10 λεπτά. Για νύχια που λάμπουν, κόψτε μια φέτα από λεμόνι και τρίψτε το επάνω τους. Επαναλέβετε τη διαδικασία καθημερινά για 10 ημέρες.
7. Παπούτσια με σπασμένα τακούνια, κατεστραμμένες σόλες και φθαρμένες μύτες είναι σίγουρο ότι χαλάνε την εικόνα σας. Διατηρείτε σε καλή κατάσταση όλα τα δερμάτινά σας είδη και αξεσουάρ. Φυλάξτε τις τσάντες σε υφασμάτινες θήκες και περιποιηθείτε τα σουέντ με ειδικά προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Φροντίστε να οδηγείτε με πρόχειρα παπούτσια που μπορείτε να έχετε μόνιμα μέσα στο αυτοκίνητο, προκειμένου να μη φθείρετε τα καλά σας ζευγάρια. Και φυσικά, όταν αγοράζετε δερμάτινα, επενδύστε στην ποιότητα και σε διαχρονικά κομμάτια.
8. Οι περισσότερες γυναίκες με ένα ανάλφρο χτένισμα κυριολεκτικά μεταμορφώνονται. Αν δεν έχετε χρόνο ή δε διαθέτετε χρήματα για να χτενίζεστε τακτικά στο κομμωτήριο, αρκεί ένα λαμπερό χρώμα και η κατάλληλη κουπ για να σας βγάλουν ασπροπρόσωπες. Πόσες φορές δεν έχουμε διαπιστώσει ότι μπορεί το καινούριο μας μοντέρνο κούρεμα να εντυπωσίασε τους πάντες το πρώτο βράδυ, αλλά την επόμενη ημέρα -και χωρίς τις «μαγικές» κινήσεις του επαγγελματία κομμωτή- ήταν αδύνατο να τιθασεύσουμε τα μαλλιά μας. Αν δεν είστε πολύ επιδέξια με το πιστολάκι διαλέξτε ένα στυλ coiffe-decoiffe (χτενισμένο – αχτένιστο), χάρη στο οποίο με λίγο θερμό αέρα και απλές κινήσεις με τα δάχτυλα μπορείτε να φορμάρετε μόνες σας τα μαλλιά σας, ακόμα κι αν είναι τα πιο ατίθασα.

9. Τα φρύδια τονίζουν το βλέμμα, ενώ το κατάλληλο σχήμα μπορεί να αλλάξει τελείως το πρόσωπό σας. Στρώστε τα με το ειδικό βουρτσάκι, για να φαίνονται ομοιόμορφα και καλοσχηματισμένα. Στη συνέχεια τονίστε τα με ένα μολύβι και μία σκιά φρυδιών, που να πλησιάζουν στο φυσικό τους χρώμα. Τέλος, ταμπονάρετε με πούδρα για να στεθεροποιήσετε το αποτέλεσμα. Μία ακόμα λύση για άψογα φρύδια είναι το μόνιμο μακιγιάζ, που μπορεί να διαρκεί από 6 μήνες έως 6 χρόνια.
10. Για βελούδινα χείλη, λίγο πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ σας, απλώστε ένα μείγμα από ελαιόλαδο (1 κουτάλι του γλυκού) και χυμό λεμονιού ( ½ κουτάλι του γλυκού) και σκουπιστείτε απαλά μετά από 5 λεπτά. Τα χείλη σας αποκτούν μεταξένια αίσθηση και το κραγιόν εφαρμόζεται καλύτερα, χωρίς να κομματιάζεται.
11. Για να μη γυαλίζει το make up, πριν απλώσετε την κρέμα σας, περάστε με παγάκια το πρόσωπό σας για ματ και λαμπερό αποτέλεσμα. Αν η επιδερμίδα σας είναι λιπαρή, επιλέξτε μια κρέμα με μηδενικά λιπαρά και ελαφρύ χρώμα και μία πούδρα σε μορφή σκόνης για διάφανο και φυσικό look.

12. Έχετε πάντα στην τσάντα σας ένα make up σε μορφή στικ, το οποίο μπορείτε να απλώσετε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας πάνω από το μακιγιάζ, χωρίς να το αλλοιώσετε. Επίσης, με σκιές σε υγρή μορφή, που δεν κάνουν γραμμές όταν ανοιγοκλείνετε τα βλέφαρα, μπορείτε να φρεσκάρετε το μακιγιάζ των ματιών.
13. Η επιλογή του σωστού παπουτσιού ολοκληρώνει την ενδυματολογική σας επιλογή ή τη μετατρέπει σε ... ναυάγιο. Αν δεν είστε σίγουρη για το στυλ που θέλετε να δημιουργήσετε, καταφύγετε σε μια κλασική ψηλοτάκουνη γόβα που συνδυάζεται εξίσου επιτυχημένα με jean, στενή φούστα, κοστούμι ή βραδυνό φόρεμα.
14. Τα λόγια είναι περιττά: Πολύ απλά φροντίστε να φοράτε καλοσιδερωμένα ρούχα, ώστε να αναδεικνύεται η γραμμή τους.
15. Αυτό το «κάτι» που κάνει μια εμφάνιση να ξεχωρίζει, μπορεί να είναι ένα κόσμημα. Η επιλογή θα εξαρτηθεί από το ρούχο, με το οποίο θα συνδυαστεί. Για παράδειγμα, οι στυλίστες συνιστούν να αποφεύγεται το βαρύ κόσμημα στο λαιμό όταν το ντεκολτέ είναι βαθύ και προκλητικό, καθώς το σύνολο «βαραίνει». Παρόλα αυτά κάποιες γυναίκες το τολμούν και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Γενικά πειραματιστείτε με το κόσμημα και ανακαλύψτε πιο είναι αυτό που σας κάνει να το νιώθετε δικό σας. Το ωραιότερο κόσμημα είναι αυτό που φοράτε πιο πολύ, που αντανακλά εσάς τις ίδιες και έχει φορτιστεί από την ενέργειά σας.
16. Μην παραμελείτε και τον ... εσωτερικό σας κόσμο! Απαράβατος κανόνας να μη διαγράφονται οι ραφές και τα χρώματα των εσωρούχων μέσα από τα ρούχα. Διαλέξτε ένα σουτιέν τριών τετάρτων, αν θέλετε να τονίσετε το ντεκολτέ σας και αγοράστε οπωσδήποτε εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος, που θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση σε περίπτωση που φοράτε ανοιχτόχρωμα κομμάτια, ειδικά όταν πρόκειται για καλοκαιρινές λεπτές υφές. Το να φοράτε ένα καλό σετ ακόμα και μέσα από το καθημερινό σας jean, μπορεί να είναι πολυτέλεια, όμως μπορεί να αναδείξει τη θηλυκότητά σας και να αλλάζει την ψυχολογία σας.

17. Αν έχετε στη διάθεσή σας λίγο χρόνο, προλαβαίνετε να βελτιώσετε την όψη της επιδερμίδας σας με ένα φυσικό lifting. «Χτυπήστε» ασπράδι από αυγά, προσθέστε 2-3 σταγόνες λεμονιού και απλώστε το μείγμα στην επιδερμίδα για λίγα λεπτά.

18. Αφού ολοκληρώσετε το μακιγιάζ των ματιών, απλώστε με τη βοήθεια της μπατονέτας στο επάνω και κάτω μέρος του ματιού λευκή σκιά. Θα τονίσει το βλέμμα σας και τα μάτια θα φαίνονται μεγαλύτερα.

19. Αποκτήστε ένα μαύρο κρουαζέ μπλουζάκι καλής ποιότητας γιατί θα σας «σώσει» πολλές φορές.

20. Πριν κλείσετε την πόρτα πίσω σας, μην ξεχάσετε να αρωματιστείτε. Φροντίστε το άρωμα να ταιριάζει στον τύπο του δέρματός σας αλλά και στην περίσταση. Το πρωί προτιμείστε μια πιο ελαφριά αρωματική σύνθεση. Δεν υπάρχει τίποτα πιο άσχημο από το να ξεκινάς την ημέρα σου με ... δύσπνοια από το πικάντικο άρωμα που επέλεξε η συνάδελφος του διπλανού γραφείου, στις 8 το πρωί! Για το βράδυ, ωστόσο, μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι πιο θηλυκό και έντονο.
AUTA GIA TWRA 8A TA POUME!!!!
ADIOS!!!!



 

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

TI EINAI ERWTAS??

love-386-1
woman-heart-love-386
Αιώνιο και ίσως αναπάντητο το ερώτημα, καθώς ψυχολόγοι, ψυχίατροι, βιολόγοι, χημικοί και φιλόσοφοι προσπαθούν ανά τους αιώνες να δώσουν έναν ακριβή ορισμό του.
Ο Φρόιντ υποστήριζε ότι έρωτας είναι κάθε κίνηση προς την κατεύθυνση της ζωής και έχει σκοπό τη σύνδεση δύο ατόμων.
Ο Πλάτωνας θεωρούσε ότι ο έρωτας είναι η αιώνια αναζήτηση του άλλου μας μισού, της αδερφής ψυχής που θα μας οδηγήσει στην απόλυτη ολοκλήρωση.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο έρωτας είναι έκσταση, πάθος, ευτυχία, τρέλα, αγωνία. Είναι μια σωματική αίσθηση, μια νοητική κατάβαση και ένα απροσδιόριστο συναίσθημα. Είναι άπιαστος, φλογερός, συντροφικός, κεραυνοβόλα, ανεκπλήρωτος, αυτοκαταστροφικός και κάθε φορά μοναδικός. Δεν γνωρίζει τάξεις, φύλο, ηλικία ή γεωγραφικούς περιορισμούς. Μας παρασύρει, μας μεταμορφώνει, μας απογειώνει.
Γιατί ο έρωτας, όπως και αν τον αντιλαμβάνεται ο καθένας, αποτελεί την κινητήρια δύναμη της ζωής.
 

Antimetwpiste to spuraki...


Μην στεναχωριέστε για ένα σπυράκι που εμφανίστηκε στο πρόσωπό σας. Αρχικά, σε ένα βαμβάκι ρίξτε λίγο οινόπνευμα για να απομακρύνετε τα μικρόβια από την γύρω περιοχή και στη συνέχεια, μπορείτε να βάλετε λίγο bedadin, το οποίο ξηραίνει και «καίει» τα σπυράκια.
Εναλλακτικά, μπορείτε να βάλετε λίγο talk, το οποίο απορροφά το σμήγμα και για να ανακουφιστείτε μπορείτε να τοποθετήσετε για λίγο ένα παγάκι. Προσοχή στο make up ή στην πούδρα που θα βάλετε ενδεχομένως για να το καλύψετε, ειδικά αν έχετε ανοιχτή πληγή, όσο μπορείτε καλό είναι να το αποφύγετε καθώς στη προσπάθειά σας να το καλύψετε, ίσως να το τονίσετε περισσότερο.
Προσπαθήστε να απλώσετε μικρή ποσότητα στην περιοχή και προτού κοιμηθείτε, οπωσδήποτε αφαιρέστε το make up και απλώστε πάλι λίγο οινόπνευμα και μετά talk.

MALLIA.


Πολλοί άνθρωποι έχουν λιπαρά μαλλιά και το γεγονός αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό, γιατί αλλάζει η όψη των μαλλιών μας. Για τη λιπαρότητα λοιπόν των μαλλιών σας, μπορείτε να ακολουθήσετε μερικές απλές, αλλά χρήσιμες συμβουλές. Είναι πολύ βασικό να μην πιάνετε συνέχεια τα μαλλιά σας. Δεν υπάρχει λόγος να περνάτε τα δάχτυλά σας ανάμεσα στα μαλλιά σας, γιατί έτσι ευνοείται η λιπαρότητά τους. Τα λιπαρά μαλλιά εκκρίνουν από τη φύση τους πολύ σμήγμα, οπότε αγγίζοντάς τα, τα «λαδώνετε» ακόμη περισσότερο. Ξεβγάζετε πάντα καλά μετά το λούσιμο, καθώς υπολείμματα από σαμπουάν ή conditioner δίνουν λαδωμένη όψη στα μαλλιά μας. Πρέπει να ξεβγάζουμε καλά και να σκουπίζουμε απαλά τα μαλλιά μας με ταμποναριστές κινήσεις, χωρίς να υπάρχει τριβή της πετσέτας μας με τις ρίζες του τριχωτού μας. Αποφύγετε τη χρήση gel και γενικότερα προϊόντων hair style, καθώς με αυτό το ρόπο η λιπαρότητα «κολλάει» ακόμη περισσότερο στα μαλλιά μας.

Ένα ακόμη δώρο της φύσης, δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το ελαιόλαδο για τα μαλλιά σας. Το ελαιόλαδο λόγω της θρεπτικής του αξίας αποτελεί ασπίδα υγείας τόσο για τον οργανισμό μας, όσο και για τα μαλλιά μας. Βάλτε σταγόνες από ελαιόλαδο στις ρίζες των μαλλιών σας, κάντε απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σας και αφήστε το να δράσει. Το ελαιόλαδο αποτελεί βασική πηγή ενυδάτωσης για τις ρίζες των μαλλιών σας, οπότε μπορείτε 2 με 3 φορές την εβδομάδα να αφιερώνετε λίγο από τον χρόνο σας για τη φροντίδα των μαλλιών σας, γιατί αδιαμφισβήτητα αξίζει το κόπο! Αφού λοιπόν έχετε απλώσει ομοιόμορφα ελαιόλαδο στα μαλλιά σας, κάνετε στη συνέχεια ελαφρύ μασάζ προκείμενου να ενεργοποιήσετε τους τριχοθύλακες και να δημιουργήσετε υπεραιμία και το αφήνετε να δράσει για 30 λεπτά περίπου (αν μπορείτε και μια ώρα, ακόμη καλύτερα). Έπειτα λούζεστε, ξεβγάζετε καλά με χλιαρό νερό\ και σκουπίζετε τα μαλλιά σας πάντα απαλά και με ταμποναριστές κινήσεις. Εφαρμόστε τη συνταγή με το ελαιόλαδο στα μαλλιά σας και θα δείτε τη διαφορά άμεσα.

h mera m-no 2

hola amigos!!!!
pws eiste shmera?
e loipon egw sxolasa sto 5wro,gt eleipan 2 ka8hghtes...h8ela na paw sto 2o na dw thn dhmhtra...alla dn h3era pws na paw monh m....8a phgaina me th xristina alla ekeinh ekane kanonika ma8hma!!!!telos pantwn...
e loipon fthna th glitwsa...gt grafame istoria 4 oloklhra ma8hmata!!!enas 8eos 3erei pws th glitwsa...!!!!xaxaxa
auta gia twra!!!hasta luego!!!-8a ta po0me!!!adios!!!

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

DIAGWNISMATA

Diagwnismata...
wwwwwwwwwwwwwwwwwwxxxxxxxxx panagia m!!!!
loipon...shmera egrapsa diagwnisma mo0sikhs...xarhs sta skonakia prepei na egrapsa to0laxiston 18-19.....kai meta apo auto kapaki mas erxetai kai h taleutaia wra pou htan h wra na grapsoume biologia...eixa diabasei polu kala gia auto to diagwnisma kai dn eixa kanei kai kanena skonaki...loipon...mo0 erxetai h to xarti kai blepw kati teleiws agnwsta 8emata-epa8a SOK!!!!...egw eixa diabasei gia thn poreia ths trofhs+kai thn leito0rgia to0 ka8enos kai eixa afhsei ola auta po0 8ewrousa axrhsta adiabasta...kai m erxetai to xarti...blepw ta 8emata.ELEOSSSS....les kai m ekanan plaka... epesan:gia to0s prosarthmeno0s adenes kai ola genika po0 m htan agnwsta!!!!telos pantwn bash prepei na phra alla dn peirazei kalh kardia!!!aurio grafw istoria...wwwwwwwwwwxxxxxxxxx panagia m!!!ti exw na trabh3w pali...ma ta skonakia 8a thn bgalw...adios gia twra kai kalh tuxh!!!

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

TECKTONICK

ema8a na xoreuw techtonick!!!
ti einai tecktonick??gia thn akribeia ena eidos xoro0 polu wraio...etsi pisteuw!!!basika dn 3erw kan an grafetai etsi...
na-parte mia geush apo to paidi edw apo katw na ma8ete ki olas na to xoreuete...kalh tuxh!!!
o

DIASHMOI PO0 EPESAN 8UMATA BIAS STO SXOLEIO.

Ελπίζουμε πως οι τύποι που εκφόβισαν τον θρύλο του hip-hop αισθάνονται πολύ χαζοί -σήμερα είναι ένας από τους μουσικούς με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο. Ο Eminem συχνά μιλά για την σκληρή παιδική του ηλικία και πως ήταν στόχος των "νταήδων". O ράπερ έχει πει: «Με έδειραν στις τουαλέτες, με έδειραν στους διαδρόμους, με έσπρωξαν στα αποδυτήρια, τις περισσότερες φορές, επειδή ήμουν ο νέος μαθητής». Πάμε στοίχημα πως οι πρώην "bullies" του δεν θα έμπλεκαν μαζί του αυτές τις μέρες.

Αυτή η σέξι starlet συχνά ψηφίζεται ως μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου και διαθέτει μία δυναμική συμπεριφορά που ταιριάζει με το «άγριο» παρουσιαστικό της. Αν και ήταν cheerleader στο σχολείο, η Megan υποστηρίζει πως την πείραζαν. Η star των ταινιών Transformers θα πει: «Με εκφόβιζαν και ήταν δύσκολο, αισθάνεσαι πως το σχολείο δεν θα τελειώσει ποτέ. Είναι τέσσερα χρόνια από τη ζωή σου και πρέπει να θυμάσαι πως το άτομο που σε πειράζει έχει τα δικά του προβλήματα και τα δικά του «θέματα».

 Jessica δείχνει πάντα φιλική και διασκεδαστική, έτσι απορούμε γιατί κάποιος θα ήταν ποτέ κακός μαζί της. Όμως η Jessica ήταν επίσης στόχος αδίστακτων "bullies". «Με εκφόβιζαν τόσο άσχημα που ο πατέρας μου συνήθιζε να με πηγαίνει στο σχολείο για να μην μου επιτεθούν» παραδέχθηκε. «Έτρωγα το γεύμα μου στο γραφείο του ιατρείου έτσι ώστε να κάθομαι μαζί με τα άλλα κορίτσια. Εκτός από το ότι ήμουν μιγάδας, οι γονείς μου δεν είχαν χρήματα έτσι δεν είχα ποτέ τα καλά ρούχα ή την ωραία σχολική τσάντα». Μοιάζει πως η Jessica πέρασε δύσκολες στιγμές - τουλάχιστον τώρα μπορεί να γελάσει τελευταία!

Είναι ένας από τους πιο καυτούς μουσικούς αστέρες αυτή την στιγμή, με τις περισσότερες έφηβες κοπέλες να τρελαίνονται εντελώς για χάρη του, ωστόσο ο 16χρονος αποκάλυψε πρόσφατα πως τον εκφοβίζουν μέσω του Internet.
Με το "cyber-bullying" να έχει αρχίσει να γίνεται πολύ συνηθισμένο φαινόμενο ανάμεσα στους νέους ανθρώπους, o Justin πιστεύει πως είναι σημαντικό να μην του δίνουν σημασία. Ο pop star είπε: «Στην σελίδα μου στο YouTube υπάρχουν τόσοι πολλοί που με μισούν. Λένε απίστευτα πράγματα για 'μένα. Όπως, και δεν είμαι τρελός, πως είμαι 16 χρονών και δεν έχω τρίχες στο στήθος. Δεν θυμώνω όμως γι' αυτό. Κάποια στιγμή θα βγάλω».

Δεν μπορούμε να φανταστούμε κάποιον να θέλει να τα βάλει με την Rihanna αυτές τις μέρες, όμως πριν γίνει μία τεράστια επιτυχημένη καλλιτέχνης, την star εκφόβιζαν στο σχολείο της στα νησιά Barbados. «Το γεγονός πως είχα πιο ανοιχτό χρώμα δέρματος δεν αποτελούσε πρόβλημα στο σπίτι μου, αλλά ήταν όταν πήγα σχολείο- κάτι που πραγματικά με μπέρδεψε στην αρχή» θα πει. «Οι ενοχλήσεις συνεχίστηκαν μέχρι και την τελευταία ημέρα μου στο δημοτικό».

Είναι μία από τις πιο δυναμικές και ατρόμητες γυναίκες στη μουσική βιομηχανία όμως η Christina είχε επίσης πέσει θύμα άγριων "bullies" όταν μεγάλωνε. Η ξανθιά σεξοβόμβα είπε σε μία πρόσφατη συνέντευξή της: «Πρώτα απ' όλα μεγάλωσα σ' ένα πολύ χαοτικό σπίτι, έτσι είχα ένα προβληματικό παρελθόν επειδή υπήρχε πολύ βία μέσα στο σπίτι και μετά στο σχολείο. Επειδή ασχολιόμουν με το τραγούδι και ίσως επειδή ήμουν λίγο μικρότερη σε μέγεθος, με πείραζαν και σίγουρα το έκαναν επειδή τραβούσα το ενδιαφέρον». Δεν μπορείς να αρνηθείς πως η Christina είναι ένας αληθινός μαχητής.



Ακόμα και ο ήρεμος Justin Timberlake απέτυχε να αποφύγει το μονοπάτι των "bullies". Ο παγκόσμιος superastar έπαιξε έναν "nerd" στην τελευταία του ταινία, The Social Network, όμως όπως ομολόγησε ήταν «σπασικλάκι» στο σχολείο. Θα πει: «Με πείραζαν όλη την ώρα. Είχα απαίσια ακμή, περίεργα μαλλιά. Τα χέρια μου ήταν πολύ μακριά». Μπορείς να μας κάνεις μεγαλύτερες αγκαλιές με αυτά, Justin!
Μπορεί να είχε «καπαρώσει» για τον εαυτό του μία πανέμορφη σύζυγο και να είναι ένας από τους μεγαλύτερους κινηματογραφικούς αστέρες στον πλανήτη, όμως αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως ο Tom είχε μία δύσκολη παιδική ηλικία. Τον ηθοποίο είχαν εκφοβίσει σε 15 διαφορετικά σχολεία επειδή ήταν δυσλεξικός... Βάζουμε στοίχημα πως ο Tom τώρα μπορεί να συλλαβίσει με άνεση μία λέξη στους "bullies" του: εκδίκηση.

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ZWDIA KAI TAIRIASMATA!!

kai pali zwdia!!!xax!!!
krios:Ο Κριός ταιριάζει με: τον Κριό, τους Διδύμους, τον Λέοντα, τον Ζυγό, τον Σκορπιό, τον Τοξότη, τον Υδροχόο

tauros:Ο Ταύρος ταιριάζει με: τον Ταύρο, τον Καρκίνο, τον Παρθένο, τον Σκορπιό, τον Αιγόκερω

didumoi:Οι Δίδυμοι ταιριάζουν με: τον Κριό, τους Διδύμους, τον Λέοντα, τον Ζυγό, τον Τοξότη, τον Υδροχόο, τους Ιχθείς

karkinos: Καρκίνος ταιριάζει με: τον Ταύρο, τον Καρκίνο, τον Παρθένο, τον Σκορπιό, τον Τοξότη, τον Αιγόκερω, τους Ιχθείς.

lewn:Ο Λέων ταιριάζει με: τον Κριό, τους Διδύμους, τον Λέοντα, τον Παρθένο, τον Ζυγό, τον Τοξότη, τον Υδροχόο.

par8enos:Ο Παρθένος ταιριάζει με: τον Ταύρο, τον Καρκίνο, τον Παρθένο, τον Σκορπιό, τον Αιγόκερω, τους ιχθεις.
.
zugos:Ο Ζυγός ταιριάζει με: τον Κριό, τους Διδύμους, τον Λέοντα, τον Ζυγό, τον Τοξότη, τον Υδροχόο, τους Ιχθείς.

skorpios:Ο Σκορπιός ταιριάζει με: τον Κριό, τον Ταύρο, τον Καρκίνο, τον Παρθένο, τον Σκορπιό, τον Αιγόκερω, τους Ιχθείς.

to3oths:Ο Τοξότης ταιριάζει με: τον Κριό, τους Διδύμους, τον Λέοντα, τον Ζυγό, τον Τοξότη, τον Υδροχόο, τους Ιχθείς

aigokerws:Ο Αιγόκερως ταιριάζει με: τον Ταύρο, τον Καρκίνο, τον Παρθένο

ydroxoos:Ο Υδροχόος ταιριάζει με: τον Κριό, τους Διδύμους, τον Παρθένο, τον Ζυγό, τον Τοξότη, τον Υδροχόο, τους Ιχθείς.

ix8eis:Ο Ιχθείς ταιριάζει με: τους Διδύμους, τον Καρκίνο, τον Λέοντα, τον Ζυγό, τον Σκορπιό, τον Υδροχόο, τους Ιχθείς

auta gia twra...adios y buen fin de semana!!!(antio kai kalo sabbatokuriako!!)

zwdia kai xarakthristika!!!

KRIOS:Γενικά έχει ένα τρόπο να συμπεριφέρεται αρκετά υπεροπτικά, πιστεύει ότι είναι άριστος σε κάθε θέμα. Μην τον μεταχειριστείς με αλαζονεία, προσπάθησε να είσαι συγκαταβατικός απέναντί του και μην περιορίζεις ποτέ το χώρο δράσης του. Ο Κριός είναι το βρέφος του ζωδιακού κύκλου. Ο εμψυχωτικός, εύθυμος και αθώος χαρακτήρας του, τον κάνουν ευχάριστο σαν φίλο ή σαν παρέα. Ο ρόλος του αρχηγού-όπως το κριάρι στο κοπάδι-είναι στη φύση του. Η έμφυτη ανοιξιάτικη ορμή του είναι ο λόγος που δύσκολα θα συγκρατήσει τα βιαστικά λόγια του και τις γρήγορες πράξεις του, αψηφώντας τον κίνδυνο και τις συνέπειες. Υπερενεργητικός και δραστήριος, δεν θα τον δείτε να κάθετε ούτε στιγμή. Είναι ιδεαλιστής, βάζει μεγάλους στόχους και δεν τον ενδιαφέρει πόσο θα κουραστεί για να τους πετύχει. Ατρόμητος μαχητής της ζωής θα ορμήσει σε δύσκολες μάχες, χωρίς πληρωμή, αρκεί να πάρει το τρόπαιο της νίκης. Προσφέρει την βοήθειά του απλόχερα σε όσους την χρειάζονται, όμως χρειάζεται την ηθική αναγνώριση. Ένα ευχαριστώ του είναι αρκετό για να πάρει την επιβεβαίωση της σωστής έκφρασής του. Η αχαριστία τον πληγώνει και τον εξοργίζει. Αν κατανοήσετε αυτή την φύση του, τότε θα καταλάβετε ότι δεν το κάνει από κακία, αλλά γιατί η αδρεναλίνη του είναι λίγο περισσότερο ανεβασμένη από το φυσιολογικό. Δεν θα αργήσει να σας κάνει πρόταση γάμου, αλλά σαν σύζυγος θα είναι λίγο δικτάτορας για σας και πολύ φιλελεύθερος για τον εαυτό του. Μπορεί να έχει πάνω από ένα γάμο στο ενεργητικό του γιατί παρασύρετε εύκολα από τον αυθορμητισμό του.
TAUROS: φιλότιμο είναι μια έννοια που του ταιριάζει πολύ. Η υπομονή είναι ένα από κυριότερα χαρακτηριστικά του και θα αντέξει πολλά μέχρι να του την εξαντλήσεις .Όταν όμως ανάψει το κόκκινο λαμπάκι της αντοχής του, τότε καλύτερα να εξαφανιστείς, γιατί θα δεις τον ταύρο σε υαλοπωλείο. Αργεί πολύ να πάρει μια απόφαση, γι' αυτό είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο, να του την αλλάξεις. Αν το αγαπημένο σας πρόσωπο είναι Ταύρος, θα πρέπει να του αποδείξετε ότι ανήκετε μόνο σε αυτόν -κτητικός- και να είστε αποκλειστικά μαζί του. Αν εφοδιαστείτε με πολύ υπομονή μέχρι να αποφασίσει να παντρευτεί, τότε θα δείτε πως άξιζε τον κόπο. Θα έχετε ένα από τους πιο πιστούς, σταθερούς και τρυφερούς σπιτόγατους, που θα μοιραστεί μαζί σας, όλες τις ανέσεις που εξασφάλισε για τον εαυτό του.Θυμήσου ότι η θέληση για αγώνα είναι έμφυτη στο ζώδιό του και εν τω μεταξύ πρέπει πάντα να του προβλέπεις βέβαιη επιτυχία με την προϋπόθεση ότι μπορεί να την αποκτήσει με σκληρό αγώνα. Στον έρωτα έχουν πάντα καλή θέση στο ζωδιακό κύκλο, αλλά πέφτουν σε πιο αρνητικές καταστάσεις, κυρίως λόγω αυτής της υπερβολικής σιγουριάς τους. Παροτρύνετέ τους να είναι συνετοί στην επιλογή του συντρόφου τους.
DIDUMOI:Είναι το πρώτο ζώδιο του αέρα, όντας στον οίκο του Ερμή, τα βασικά χαρακτηριστικά αυτών που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι του τύπου που αρμόζει στον Ερμή. Έτσι, οι δίδυμοι, είναι προικισμένοι με πνευματική ευστροφία. Είναι επινοητικότατοι και άνετοι. Τα καταφέρνουν καλά μέσα από δυσκολίες. Συνεπώς είναι δυνατόν να παρατηρήσουμε σε αυτούς την ανειλικρίνεια, την αμφισβήτηση και την πονηριά. Συχνά το πονηρό τρελούτσικο παιδί που βρίσκεται σε αυτά τα θέματα τους προτρέπει να ζουν με υπεκφυγές και μπλεξίματα. Αλλά οι Δίδυμοι είναι ουσιαστικά απλοί και καλοί και δεν ενεργούν με κακία. Άλλο χαρακτηριστικό αυτού του ζωδίου είναι η κινητικότητα που σε συνδυασμό με την ευστροφία, τους προδιαθέτει σε απότομες αλλαγές πορείας.Ο Δίδυμος είναι ο επικοινωνιακός τύπος του ζωδιακού κύκλου. Προικισμένος με έμφυτο το ταλέντο στον γραπτό και προφορικό λόγο, γίνεται ιδανικός στις δημόσιες σχέσεις. Είναι εύστροφος, ευφυής και ετοιμόλογος σε κάθε συζήτηση. Έχει μεγάλη ευκολία στην εκμάθηση ξένων γλωσσών. Προσαρμόζεται με ευκολία σε διαφορετικές συνθήκες και απεχθάνεται την ρουτίνα. Οι ασχολίες του είναι πάντα πολλές και διαφορετικές. Είναι ανήσυχος, νευρικός και συχνά αγχώδης, ενώ αδυνατεί να παραμείνει σε μία θέση για αρκετή ώρα. Η προσοχή του διασπάται συνεχώς από οτιδήποτε δεν έχει ξαναδεί ή ξανακούσει, κάτι που μπορεί να γίνει η αιτία για ελλιπή ολοκληρωμένη γνώση.
KARKINOS:Γενικά ο γεννημένος σε αυτό το ζώδιο θα σου ζητήσει πάντα πράγματα σχετικά με τον έρωτα και τα συναισθήματα. Για αυτούς το ζευγάρωμα και η ένωση είναι το παν στη ζωή. Μην απογοητεύεις ποτέ ένα καρκίνο κάνοντάς του πρόγνωση για μοναξιά,- δεν τη δέχεται- αν και μετά πρέπει να τη ζήσει. Προσπάθησε να είσαι υπεκφυγητικός.Ο Καρκίνος είναι ο οικογενειακός τύπος του ζωδιακού κύκλου. Η ψυχολογία του είναι παρόμοια με του εφήβου. Δυσκολεύεται να πάρει μία θέση και αλλάζει διαθέσεις όπως οι φάσεις της σελήνης. Είναι πολύ ευαίσθητος, παράξενος και ιδιότροπος. Η οικογένεια του, οι ρίζες του και ιδιαίτερα η ζεστή αγκαλιά της μαμάς του, του δίνει την ασφάλεια, που τόσο χρειάζεται. Νιώθει δεμένος με το παρελθόν του και οι αναμνήσεις μπορούν να του γεμίζουν με ευχαρίστηση το παρόν. Ο άγνωστος κόσμος του εξάπτει την περιέργεια, αλλά η ευαίσθητη φύση του δεν είναι σίγουρη, αν μπορεί να αντέξει την σκληρότητα που νιώθει ότι υπάρχει στον έξω κόσμο. Ευαίσθητος στον πόνο των άλλων, συγκινείται εύκολα και αισθάνεται την ανάγκη να βοηθά. Άλλες φορές είναι κλεισμένος στον εαυτό του και αρνείται να ακούσει οτιδήποτε εξωτερικό. Η ανασφάλεια του τον κάνει αγχώδη και ανήσυχο. Είναι μυστικοπαθής και εσωστρεφής με τα προβλήματά του. Γίνεται επιτυχημένος στην εργασία που θα διαλέξει γιατί έχει επιμονή.
LEWN:Άτομα του ήλιου! Οι άνδρες έχουν καλή εμφάνιση, και οι γυναίκες είναι πολύ σκληρές. Δεν τους αρέσει σε καμία περίπτωση να τοποθετούνται σε δεύτερη μοίρα. Είναι οι αληθινοί γενναιόδωροι του ζωδιακού κύκλου, και μάλιστα όλα αυτά που κάνουν, αυτά που χαρίζουν τα κάνουν με τον ειδικό σκοπό να χαρίσουν και όχι να τους ανταποδοθεί. Ο Λέων, δεν σου πετάει κατάμουτρα ποτέ τίποτα, αλλά αξιώνει πάντα τη απόλυτη αυταπάρνηση των άλλων. Στον έρωτα δεν είναι ποτέ μόνοι, πάντα έχουν κάποιον που τους επιθυμεί αλλά που δεν μπορεί ποτέ να τον κατακτήσει οριστικά. Στη συμβουλή σου να είσαι πάντα συγκαταβατικός και σε εκείνον που είναι πράγματι ευθύ άτομο. Ο Λέων είναι ο δημιουργικός και οργανωτικός τύπος του ζωδιακού κύκλου. Η γενναιοψυχία είναι από τα βασικότερα χαρακτηριστικά, του δυναμικού παιδιού του Ήλιου. Ο υπερήφανος βασιλιάς ξέρει πως θα οργανώσει το βασίλειο του, ώστε να δουλεύει αποδοτικά και σταθερά. Ζεστός και δυνατός σαν τον κυρίαρχο πλανήτη του, δίνει απλόχερα τη λάμψη, την ζωντάνια και την αγάπη του. Είναι από τα πιο γενναιόδωρα, ανοιχτόκαρδα και μεγαλόψυχα άτομα. Είναι ευαίσθητος και πρόθυμος να βοηθήσει και να υπερασπιστεί τους αδύνατους. Του αρέσει να εντυπωσιάζει, να διασκεδάζει και να ψυχαγωγεί το περιβάλλον του. Θα ξοδέψει πολλή ενέργεια και χρήματα μέχρι να αποσπάσει τον θαυμασμό και την παραδοχή από τον κόσμο του. Οι κόλακες θα τον βλέπουν σαν εύκολο θύμα τους, προκειμένου για να του πάρουν οτιδήποτε.
PAR8ENOS:Αισθάνονται μοναχικοί, ακατάληπτοι, μερικές φορές επιθυμούν κάποιον κοντά τους. ’λλωστε το ίδιο το όνομα Παρθένος, σύμφωνα με την ετυμολογία του, Virgo είναι ακριβώς εκείνος ή εκείνη που δύσκολα μπορούν να ανοιχτεί. Ζουν μια ζωή έντονη, και συχνά θυσιάζονται για τους άλλους, ειδικά για εκείνους που αγαπούν, είναι αληθινοί ευεργέτες, πολύ σωστοί και μεταρρυθμιστές σε όλα τα πράγματα. Ο Παρθένος είναι ο ώριμος τύπος του ζωδιακού κύκλου ανάμεσα στα πρώτα έξι(6) ζώδια. Το βασικότερο χαρακτηριστικό του είναι η αναλυτικότητα και η τελειομανία του. Η κριτική του φύση είναι λόγος που δεν αφήνει να περάσει απαρατήρητη η παραμικρή λεπτομέρεια γύρω του. Εξετάζει με τρομερή σχολαστικότητα το όποιο θέμα, κάτι που πολλές φορές γίνεται η αιτία να χάνει την γενική εικόνα . Η τάξη, η ακρίβεια και η μεθοδικότητα είναι οι αρετές που θα τον κάνουν να έχει πάντα συνέπεια στα ραντεβού του, πεντακάθαρα ρούχα, τακτοποιημένα συρτάρια και αστραφτερό σπίτι. Είναι παράδειγμα εργατικότητας, με μεγάλη αντοχή και μπορεί να βγάλει σε πέρας την πιο σκληρή δουλειά, αρκεί να έχει τον χρόνο και τα εργαλεία που θα χρειαστούν.
ZUGOS:Είναι το δεύτερο ζώδιο του αέρα. Οι ανήκοντες σε αυτό το ζώδιο έχουν ένα μάλλον ζωηρό και γαλήνιο χαρακτήρα και αγαπούν την ειρήνη. Σε αυτούς είναι έμφυτη η έννοια της ισότητας, της δικαιοσύνης, της ισορροπίας, της συντηρητικότητας, του ακριβούς υπολογισμού και της αρμονίας. Από συναισθηματικής άποψης, οι γεννημένοι σε αυτό το ζώδιο είναι εξαρτώμενοι από την εμφάνιση και από μια κάποια αισθητική συμπεριφορά.Ο Ζυγός είναι ο συνεργατικός τύπος του ζωδιακού κύκλου. Ισορροπεί και ολοκληρώνεται μόνο μέσω των άλλων, ενώ του είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσει επαγγελματικά ή ερωτικά μόνος του. Αποτελεί το καλό παράδειγμα στις σχέσεις και είναι ο τύπος που βάζει πρώτο τον απέναντι και ύστερα τον εαυτό του. Η έμφυτη ευγένεια του, το πλατύ χαμόγελο του και η προσφορά του στους συνανθρώπους, δεν αφήνουν ασυγκίνητο όποιον τον πλησιάσει. Η ομορφιά και η αρμονία είναι οι έννοιες που βρίσκουν σύμμαχους τα παιδιά της Αφροδίτης. Λατρεύει την πολυτέλεια, τα ωραία πράγματα, τα ακριβά ρούχα, κοσμήματα και τα λουλούδια. Ότι κακόγουστο ή άσχημο επηρεάζει άμεσα την διάθεση του, κάνοντας τον νευρικό, αντιδραστικό ή αγχώδη. Ο Ζυγός προσπαθεί να φέρει την αρμονία και την ισορροπία στο περιβάλλον του με κάθε τρόπο, η διπλωματία είναι το φυσικό προσόν του. Η χειρότερη στιγμή του είναι όταν κληθεί να πάρει μια απόφαση, ταλαντεύεται σαν την ζυγαριά που δεν μπορεί να κλείνει πουθενά.
SKORPIOS:Είναι το δεύτερο ζώδιο του νερού. Αντιπροσωπεύει το τέλος των πραγμάτων και για αυτό το λόγο έχει σχέση με το θάνατο, την καταστροφή, τη μεταμόρφωση, τη σήψη, την αναγέννηση. Συνδέεται με τον έρωτα, με την ερωτική πράξη, με το απόκρυφο και με τα μυστηριώδη μυστικά. Οι ανήκοντες σε αυτό το ζώδιο είναι γενικά έντιμοι αλλά πολύ εκδικητικοί. Κλίνουν προς τον μυστικισμό και αγαπούν ότι αφορά την κατασκοπεία. Ο Σκορπιός είναι ο ισχυρός και σκληρός τύπος του ζωδιακού κύκλου. Τα παιδιά του Πλούτωνα ξεχωρίζουν από τα έντονα χαρακτηριστικά του προσώπου τους η του σώματος τους. Παρουσιάζουν ήρεμη και ήσυχη εμφάνιση, μα από μέσα τους κρύβεται ο πιο έντονος και παθιασμένος τύπος που έχετε συναντήσει ποτέ. .Έχουν την αποφασιστικότητα και την αντοχή του ισχυρού πολεμιστή. Όταν αποφασίσουν να κάνουν κάτι, θα το κάνουν χωρίς να μπορεί κανείς να τους αλλάξει γνώμη. Η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη όταν αποφασίσουν να κατακτήσουν το στόχο τους. Αν χρειαστεί να τους δείτε-ως αντίπαλος- τότε θα ήταν καλύτερα να λείπετε. Η δύναμη που έχουν οι Σκορπιοί είναι πολλή μεγάλη και αυτό το ξέρουν. Ο μαγνητισμός τους σχεδόν υπνωτίζει και όταν θέλουν να πείσουν τον χρησιμοποιούν στο έπακρο. Έχουν την ικανότητα να διεισδύουν και να διαισθάνονται καταστάσεις και πρόσωπα πολύ εύκολα. Η αυτοκυριαρχία και η αυτοσυγκράτηση τους είναι αρετές τους που πολλοί θα ζήλευαν. Είναι εσωστρεφείς, κλειστοί και μυστικοπαθείς χαρακτήρες. Αν ζητήσεις τη γνώμη τους για κάτι, τότε περίμενε την πιο ευθεία απάντηση χωρίς κολακείες και υπαινιγμούς .Η δυνατή μνήμη τους δεν ξεχνά ποτέ το καλό ή το κακό που τους κάνανε. Έλκονται από τα μυστήρια της ζωής, το σεξ, τους κινδύνους.
TO3OTHS:Χυδαίος, βαρύς, παραπονιάρης, θέλει πάντα να τα έχει όλα δικά του και γρήγορα. Γίνεται αντιπαθητικός, όταν τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλει αυτός. Σε αυτή την περίπτωση προσπάθησε να γίνεις όσο το δυνατόν περισσότερο πραγματιστής, να είσαι πάντα σωστός, να είσαι πάντα στο επίπεδο του κανονικού όταν του μιλάς για τα δικά του πράγματα και η συμβουλή σου να μη μετατοπίζει τη σταθερότητα των σκοπών και των ιδεών που έχει προκαθοριστεί από το θέμα.Ο Τοξότης είναι ο φιλόσοφος του ζωδιακού κύκλου. Τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι η φιλοσοφική του άποψη για την ζωή, η ζωντάνια και η ειλικρίνεια του. Είναι πρόσχαρος, εύθυμος και πολύ φιλικός. Η εντιμότητα, η ειλικρίνεια και η ευθύτητα ιδιαίτερα στα λόγια του, πιθανόν να σας φέρουν πολλές φορές σε τρομερή αμηχανία. Όταν καταλάβει κάποια γκάφα που έκανε, θα στεναχωρηθεί και θα προσπαθήσει να τη μπαλώσει και εκεί θα τα κάνει χειρότερα. Στο παιδί του Δία του αρέσουν τα πειράγματα και θεωρείται ο σάτυρος του ζωδιακού κύκλου. Αν όμως φανεί κάποιος που θα παρεξηγήσει τις καλές του προθέσεις, δεν θα διστάσει να επιτεθεί κατά μέτωπο, άμεσα, με λόγια σκληρά ή πράξεις. Οι προθέσεις του δεν είναι σχεδόν ποτέ κακές. Εξωστρεφής χαρακτήρας με χιούμορ, του αρέσει να διασκεδάζει τους γύρω του, αν και πολλές φορές γίνεται υπερβολικός.
AIGOKERWS:Δεν είναι ποτέ ευχαριστημένοι με τίποτα. Είναι επίμονοι και πεισματάρηδες όταν θέλουν να επιτύχουν το σκοπό τους. Είναι έτοιμοι για όλα, όταν χρειαστεί να πετύχουν αυτό για το οποίο έχουν προκαθοριστεί. Αγαπούν πολύ τα παιδιά τους και την οικογένειά τους. Στον έρωτα γενικά είναι πεισματάρηδες και ψυχροί με το σύντροφο, σε σημείο που τον κουράζουν εύκολα. Πολύ συχνά οι ανήκοντες σε αυτό το ζώδιο αισθάνονται προδομένοι και μόνοι. Ο Αιγόκερως είναι ο ορθολογιστής του ζωδιακού κύκλου. Γνωρίζει τι θα πει " παν μέτρο άριστον " και θα το τηρήσει. Είναι ο τύπος που πολύ δύσκολα θα τον παρασύρουν τα πάθη της ζωής. Ο σοβαρός και ώριμος χαρακτήρας του καταλαβαίνει, ότι οι επιδείξεις ισχύος και προβολής δεν ανήκουν στην ανθρώπινη φύση. Η εμπειρία του είναι μεγάλη όπως των γερόντων. Αν και ξέρει πως θα χρησιμοποιήσει τα πάντα γύρω του, για να πετύχει τους στόχους του, νιώθει μέσα του την ματαιότητα της ύλης και μελαγχολεί. Οι τέχνες,(μουσική, ζωγραφική, ποίηση),η θρησκεία, θα γίνουν ο δρόμος για τις υπαρξιακές του αναζητήσεις. Η οικογένεια και οι παραδόσεις είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες στην ζωή του. Οι αρχές και οι νόμοι για τον Αιγόκερω δημιουργήθηκαν για την τάξη, την ισορροπία και για την υπεράσπιση των αδυνάτων και είναι κάτι που ξέρει να σέβεται από πολύ μικρός. Κάτω από τον σοβαρό του ύφος κρύβει μια αρκετά ευαίσθητη ψυχή, που θα συγκινηθεί στο άκουσμα μιας θλιβερής ιστορίας και θα βοηθήσει όσο μπορεί. Η πειθαρχία, η τάξη και η οικονομία είναι έμφυτα στοιχεία στον Κρόνιο χαρακτήρα του.
YDROXOOS:Ελεύθεροι, ανεξάρτητοι, αλλά όχι οραματιστές. Παρ' όλα αυτά έχουν την τάση να κάνουν τους άλλους να ονειρεύονται. Ζούνε σε ένα κόσμο δικό τους, φτιαγμένο περισσότερο από ουτοπίες παρά από πραγματικότητες. Μη δίνεις ποτέ πολλή σημασία σ' αυτά που σου λένε. Δεν είναι όλα αλήθεια. Πολλά πράγματα αποσιωπούνται ή και διαστρεβλώνονται. Πολύ συχνά μέσα στις ιστορίες τους θα παρατηρήσεις συζητήσεις που δεν έχουν ούτε αρχή, ούτε τέλος, ακριβώς επειδή προέρχονται από ένα εκκεντρικό πρωτότυπο χαρακτήρα.Ο Υδροχόος είναι ο ιδεαλιστής και κοινωνικός τύπος του ζωδιακού κύκλου. Η πνευματικότητά του ξεπερνά την υλιστική άποψη για την ζωή. Οραματίζεται πάντα ένα καλύτερο αύριο και δεν διστάζει να πάει κόντρα στις αρχές και τους υπάρχοντες νόμους, εν ονόματι ενός μεγάλου οράματος .Είναι λάτρης της ανεξαρτησίας ,επαναστάτης και ικανός μεταρρυθμιστής. Το ανήσυχο και εφευρετικό πνεύμα του αναζητά συνεχώς καινούργιες ιδέες και ερεθίσματα, ενώ ο νους του ταξιδεύει συχνά και με ευκολία στο μέλλον. Η κοινωνία και οι φίλοι βρίσκονται γι' αυτόν στην πρώτη γραμμή των ενδιαφερόντων του. Οι ανθρωπιστικές του ιδιότητες τον δραστηριοποιούν συχνά σε εκδηλώσεις αγάπης και προσφοράς σε οικουμενικά θέματα ή προβλήματα του πλανήτη μας. Συμμετέχει και ενδιαφέρεται πραγματικά για τους ανθρώπους και κάνει ότι μπορεί για να επέμβει και αν γίνετε να αλλάξει άνισες καταστάσεις . Θα τον δείτε να παλεύει για τα κοινά μέσα από ομάδες, συλλόγους ή φιλανθρωπικά ιδρύματα μέσα σε αντίξοες και σκληρές συνθήκες, παραμελώντας συχνά τις ερωτικές του σχέσεις ή την οικογένεια του. Η συχνή ενασχόλησή του με τα κοινά θα κάνει τους οικείους του να τον κατηγορήσουν, για αμέλεια, αδιαφορία ή ψυχρότητα.
IX8EIS:Πολύ γλυκείς και ευαίσθητοι, προικισμένοι με μία ξεχωριστή διαίσθηση, είναι πάντα ικανοί να κατανοούν πάρα πολύ καλά τα άτομα που τους περιβάλλουν, αλλά πολύ συχνά πέφτουν σε αλαζονεία. Γι� αυτό, εσύ πρέπει να τους προτρέψεις να γίνουν πιο λογικοί και να προσγειωθούν, εξηγώντας τους ότι όταν κάνουν λάθη μερικές φορές, δεν το κάνουν από κακία αλλά από επιπολαιότητα.Ο Ιχθύς είναι ο δεκτικός τύπος στο ζωδιακό κύκλο. Είναι ο άνθρωπος που θα δείξει πλήρη κατανόηση στα ανθρώπινα λάθη ή αδυναμίες και θα συμπαρασταθεί ζεστά και συμπαθητικά σχεδόν πάντοτε. Είναι ευαίσθητος στον πόνο των συνανθρώπων του και ιδιαίτερα των ηλικιωμένων. Η συμπόνια θα τον φέρει πολλές φορές, αντιμέτωπο με περιθωριακά άτομα, όπου μπορεί να εμπλακεί και ο ίδιος σε περίεργες δραστηριότητες. Ο Ιχθύς συχνά ταλαντεύεται μεταξύ αμαρτίας και αγιοσύνης. Η διαίσθηση και η διόραση είναι αρετές που έχει ή μπορεί να καλλιεργήσει. Αντιλαμβάνεται και καταλαβαίνει χωρίς πολλές λογικές εξηγήσεις το περιβάλλον του.
LOIPON AUTA HTAN TA 12 ZWDIA APO KAPOIA...MAIRH!!!!XAXAXAXAAA.....

APOKALUPSH TWRA!!!

ti blepete se authn thn eikona???mallon h rihanna 8a eprepe na ri3ei mia teleutaia matia ston ka8repth prin bgei apo to spiti...




ma kl pws bgainoun e3w me tetoia foremata???ELEOS!!!
mallon oute ta kitrina nuxia oute ta mple mallia shzhth8hkan kai toso se sxesh me auto to ekkentriko forema ths katy perry!!!!!
eplizw na sas arese to 8ema pou epele3a!!!

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

JUSTIN TIMBERLAKE

ton 3erete???apla 8eos...<3

h mera mou...

hola amigos!!!pws eiste shmera???
loipon...
egw shmera egrapsa diagwnisma oikiakhs oikonomias...bare8hka th zwh m... teleiwsa sta prwta 30 lepta kai dn me afhne na bgw e3w!-eleos!!!epishs anakalupsa oti m aresei to mpasket kai ema8a na bazw kala8i...aaaxxx shmera ta perasa teleia gia enan akomh logo!!!mas anakoinwsan pws h xeiroterh ka8hghtria exei thn legomenh griph opote dn hr8e kai thn eixame duo wres shmera!!!aplws teleia!eleipe kai h ka8hghtria twn ispanikwn kai sxolasame sto 5wro...loipon auta gia twra kai prepei kai na kleisw gt exw frontisthrio kai ki8ara!!!
buena semana de mi-kalh ebdomada apo mena kai kl na pernate!!!!!!